Monday, March 26, 2012

Συλλογικότητα ΓΙΟΚ

Κάποιοι συμπαθείς πολιτικοί (σαν τον κ. Στέφανο Μάνο) ζητούν "συλλογικότητα" από τους Έλληνες, καθώς το 60% των Ελλήνων παραμένει ακόμη ταμπουρωμένο στις θεσούλες που του παραχώρησαν οι πολιτικάντηδες τις 3 τελευταίες δεκαετίες εις ανταπόδοση για την ψήφο τους. Προκειμένου να διατηρήσουν αυτοί οι κομματικά βολεμένοι τα προνόμια τους, επιβάλλουν επί δικαίων και αδίκων κάθε λογής κεφαλικούς φόρους και "αντικειμενικά κριτήρια" και ζητούν "συλλογικότητα".
Και ρωτώ:
Γιατί λοιπόν το 40% των "μη προνομιούχων" ιδιωτικών να επιδείξουν "συλλογικότητα"? Γιατί τους ζητάτε να μην εφαρμόσουν αυτή την ώρα το "ο σώζων εαυτόν σωθείτω?". Γιατί να μην στείλουν τα χρήματα και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες τους εκτός χώρας? Γιατί να μην μεταναστεύσουν και να αφήσουν πίσω τους τους κάθε λογής άχρηστους ιδεολόγους?
Ψάχνοντας να βρείτε επιχειρήματα ίσως εντοπίσετε με ποιους τρόπους μέσα σε 30 μόλις χρόνια κάνατε τους Έλληνες να ονειρεύονται την φυγή από την ίδια τους την χώρα, υποτιμήσατε και υποβαθμίσατε κάθε αξία και ιδανικό και οδηγήσατε μια ολόκληρη χώρα στην απαξία και την χρεοκοπία.

No comments:

Post a Comment