Monday, March 26, 2012

Δεν σε είπαμε και Νταλάρα!

Είπε ο Νταλάρας κάτι και αμέσως μερικοί τα πήρατε στο κεφάλι....
και σας πείραξε η "απώλεια εθνικής κυριαρχίας"......
Η φράση "απώλεια της κυριαρχίας" προαπαιτεί να έχουμε την κυριαρχία (για να μπορούμε να την χάσουμε...)
Δύο λοιπόν οι περιπτώσεις:
Α. Μέχρι σήμερα την κυριαρχία την είχατε εσείς :
- Τότε φτύστε τα μούτρα σας γιατί εσείς μας φτάσατε εδώ.... Μήπως λοιπόν είστε εσείς οι Προδότες; Μήπως σας αξίζει να την χάσετε την κυριαρχία?
Β. Μέχρι σήμερα την κυριαρχία δεν την είχατε εσείς:
- Πως το δικαιολογείτε να μην την είχατε την κυριαρχία αφού τόσα χρόνια ψηφίζατε εσείς και οι γονείς σας? Είστε διανοητικά πτωχοί? Μήπως δεν σας αξίζει η κυριαρχία? Γιατί δεν την διεκδικήσατε έως τώρα? Δεν σας ενδιέφερε?
- Τέλος αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ!!! Κανείς δεν μπορεί να "απωλέσει" κάτι που δεν είχε!!!
Ακόμα δε περισσότερο, δεν θα πρέπει να τσαντίζεστε που κάποιοι άλλοι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΚΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ που μας οδήγησαν στην σημερινή ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σήμερα "απώλεσαν" την εθνική κυριαρχία.
Σωστά?

1 comment:

  1. Α... και μη με παρεξηγείτε... Το γιαουρτάκι στα μούτρα του κάθε Νταλάρα δεν με χαλάει.... απλά σχολιάζω που όλοι οι πρώην θερμοί υποστηρικτές του υπερτροφικού κομματικό/συνδικαλιστικό συστήματος μας είναι τώρα λάβροι εναντίον του μνημονίου και της "απώλειας κυριαρχίας"... και ότι ίσως πρέπει το 80% του Ελληνικού Λαού (που πούλησε το ίδιο την "κυριαρχία" για μια θεσούλα στο δημόσιο) να βουτήξει λίγο το κεφαλάκι του σε κανένα καρδάρι μήπως και ισιώσει η βλακεία που το δέρνει....

    ReplyDelete