Wednesday, November 21, 2012

Επιστολή στην κόρη που ξενιτεύτηκε...


Κόρη μου πολυαγαπημένη,
Είχες την τύχη να γεννηθείς στην μια και μοναδική Ελλάδα, και την ατυχία να γεννηθείς σε λάθος στιγμή. Εμείς οι παλιοί ζήσαμε την μοναδική Ελλάδα, αλλά δεν μας άρεσε και θέλαμε να την αλλάξουμε, χωρίς να μπορεί να φανταστεί κανείς τί μας περίμενε.
Η Μεγάλη Αλλαγή συνέβαινε όταν γεννιόσουν εσύ. Τότε άλλαζε η πολιτική τάξη, και γινόταν το πρώτο βήμα από τον καταραμένο Καπιταλισμό στον ευλογημένο (Ανύπαρκτο) Σοσιαλισμό. Ανακαλύψαμε έκτοτε ότι αυτό που πετύχαμε ήταν να απαλλαγούμε από πολιτικούς που μπορεί να ήσαν και λίγο καθάρματα, και να αποκτήσουμε καθάρματα που μπορεί να είναι και λίγο πολιτικοί.
Θα ρωτήσεις τώρα, μα αυτή είναι η διαφορά του Καπιταλισμού από τον Σοσιαλισμό; Και θα σου πω μην κολλάς στα ονόματα. Στην Ελλάδα τού Ανύπαρκτου οι λέξεις δεν κρύβουν νοήματα, αλλά είναι συνθήματα για την εξαπάτηση του λαού. Ο συνταγματολόγος καθηγητής Δημ. Τσάτσος αναφερόμενος σε αυτό ακριβώς το ζήτημα, έχει πει ότι: Ο πολιτικός λόγος γίνεται, όσο πάει και περισσότερο, σκόπιμη, μεθοδευμένη λεκτική οργάνωση της ανακρίβειας. Έτσι, η ανακρίβεια από αδυναμία έγινε δύναμη και η κοινή γνώμη έγινε αντικείμενο χειρισμών. Η λέξη Σοσιαλισμός στην Ελλάδα, περιέχει ένα συνονθύλευμα από λύματα και απόβλητα τής σοβιετικής παρακμής που ζουν το αμερικάνικο όνειρο στην Ελλάδα.
Η πρώτη συνέπεια αυτών ήταν ότι οι Έλληνες γίναμε μειονότητα στην πατρίδα μας. Η μειονότητα τών ιθαγενών που παράγουν έσοδα. Οι υπόλοιποι είναι πάσης φύσεως προνομιούχοι που μπουκώνονται με προνόμια για την διαιώνιση τού κομματισμού και τής εργολαβο-κρατίας. Από την μειονότητα το κόμμα παίρνει λεφτά, για να πληρώνει τους προνομιούχους που φέρνουν ψήφους (αυτό άλλωστε ακριβώς σημαίνει και η φράση «Ισοδύναμα Μέτρα»).
Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: στους εργατικούς και στους ακαμάτηδες. Οι εργατικοί είναι είτε δημιουργικοί είτε παραγωγικοί, είτε και τα δυο μαζί. Οι ακαμάτηδες είναι είτε κλασικοί τεμπέληδες, είτε παρακρατικά παράσιτα, δηλαδή κλέφτες, τρωκτικά, αρπακτικά, βδέλλες, που ζουν εις βάρος τών παραγωγικών.
Εσύ είσαι ένας άνθρωπος δημιουργικός και παραγωγικός. Ζεις σε ένα κράτος Καπιταλιστικό, ενώ εμείς ζούμε σε ένα πολιτικό έκτρωμα που αλλάζει ονόματα ανάλογα με την πολιτική μόδα. Ο Καπιταλισμός αποτελείται από ανθρώπους δημιουργικούς που εκμεταλλεύονται τους παραγωγικούς, άρα δεν είναι άγγελοι. Ενδιαφέρονται όμως να ζεις για να σε εκμεταλλεύονται. Ενώ το πολιτικό έκτρωμά μας, που δεν ξέρω το αυριανό του όνομα, σημαίνει παρακράτος που εκμεταλλεύεται τα πάντα, ως και τις επόμενες γενιές, και το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι να σε κατασπαράξει, είτε ζωντανό, είτε πεθαμένο, είτε αγέννητο.
Στην πατρίδα μας δημιουργήθηκε μια καινούργια τάξη κακοποιών, οι Εγκληματίες Ειρήνης: Οι λαθρέμποροι ελπίδων που τα τελευταία τριάντα χρόνια κλέβουν τις ελπίδες από τα παιδιά, και τις κάνουν λεφτά για να δωροδοκήσουν τους χρήσιμους ηλίθιους με αργομισθίες (για να θυμηθούμε και λίγο τον Marx).
Εάν το παιδί σου είχε γεννηθεί στην Ελλάδα, θα ήταν ήδη χρεωμένο εφ’ όρου ζωής, και μάλιστα, θα του έλεγαν ότι γι’ αυτό φταίει η κυρία Μέρκελ.
Αφ’ ότου γεννήθηκες, οι Έλληνες πολιτικοί, καταφέρνουν μόνο τρία πράγματα, και τίποτα άλλο: το ένα είναι να υποσχεθούν ότι θα κάνουν πράματα και θάματα, το δεύτερο να σου πουν τί φταίει που αυτά δεν έγιναν, και το τρίτο να σε βάλουν να πληρώσεις και αυτόν που δεν τα έκανε, και αυτόν που υποτίθεται ότι φταίει. (Πιθανότητα να φταίνε οι χρήσιμοι ηλίθιοι δεν υπάρχει, διότι κανένας ηλίθιος δεν παραδέχεται τα λάθη του).
Και μη νομίσεις ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Αν η βιόσφαιρα εκλείψει από την Γή, οι τελευταίοι οργανισμοί που θα καταστραφούν θα είναι οι κατσαρίδες και το κομματικό παρακράτος μας.
Και αν με ρωτήσεις τί έχουν αυτά να κάνουν με την ανάρτησή σου, θα σου πω να το πάρεις απόφαση ότι τα περισσότερα σχόλια στις απόψεις σου θα είναι γραμμένα από μια στρατιά παρακρατικών μισθοφόρων, που αμείβονται με αργομισθίες, μαϊμού-υπερωρίες, επιδόματα, συντάξεις, ή εργολαβίες, και έχουν ως αποκλειστικό έργο τους την διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών, Ακαμάτηδες δηλαδή, ευεργετημένοι σκανδαλωδώς από τον κομματισμό τής Κλεπτοκρατορίας, που απαντούν προβοκατόρικα σε ό,τι δεν συμφέρει το Σύστημα που τους τρέφει πλουσιοπάροχα εις βάρος μας.
Δεν έχει λοιπόν νόημα να παίρνεις τοις μετρητοίς τα σχόλιά τους, γιατί αυτοί είναι εκατοντάδες χιλιάδες, και αυτή είναι δουλειά τους. Ο σχολιαστής σου που λέει ότι έφυγες επειδή δεν έχεις το θάρρος να δώσεις την μάχη σου εδώ, σού ζητά να θυσιάσεις την ζωή σου για να διορθώσεις τις στραβωμάρες του. Εάν δεν είναι αθεράπευτα αφελής, τότε ανησυχεί ότι αν μεταναστεύουν τα παραγωγικά στοιχεία, τότε ποιος θα παράγει έσοδα για να απομυζούν τα παράσιτα; Απλά πράγματα αν θέλεις να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές.
Υπάρχουν και οι αυτάρκεις στην άγνοιά τους, όπως η κυρία που λέει ότι ο φόρος ιδιοκατοίκησης θα αφαιρείται ως δαπάνη, και με αυτό το πλευρό να κοιμάται. Αυτό που λέει η καλή κυρία ισχύει μόνον για τα επαγγελματικά έξοδα, και μάλιστα όταν τηρούνται επίσημα φορολογικά στοιχεία με διπλογραφικό σύστημα. Αυτός που φορολογείται με συντελεστή, καθώς και ο μισθωτός και ο συνταξιούχος θα πληρώνει φόρο ιδιοκατοίκησης πέραν τού φόρου εισοδήματος, άσε που αν το σπίτι του είναι ακριβό πιθανόν να πληρώνει πέραν αυτών, και φόρο με βάση το τεκμήριο.
Μας λείπεις σπαρακτικά φως μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις εδώ για να μάθουν τα παιδιά σου τί σημαίνει η αντικατάσταση των ονείρων με εφιάλτες.
Με όση αγάπη μπορεί να χωρέσει η καρδιά μου
Ο πατέρας σου
*--- από αντιγραφή ανώνυμου σχολείου σε blog

No comments:

Post a Comment