Friday, November 30, 2012

Παύλος Τσίπρας: μεγαλοεργολάβος, χριστιανός, και πατέρας πολιτικού κολοσσού


Όλοι ξέρουμε την οικογενειακή ιστορία του Καραμανλή και του ΓΑΠ, (καθώς ήταν και είναι δημόσια πρόσωπα).
Ποιος όμως ξέρει οτιδήποτε για την οικογενειακή ιστορία και τον πρότερο βίο του πιθανού μελλοντικού μας πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα;
Ήταν ένα φτωχόπαιδο του λαού, ένας γόνος βιοπαλαιστή, η μήπως ήταν κονομημένος γόνος καλής διαπλεκόμενης οικογένειας μια άλλης δεκαετίας;
Δούλευε τα βράδια σερβιτόρος για να θρέψει την οικογένεια του, η το χαρτζιλίκι του ήταν αρκετό να κερνά φραπέδες όλη την κατάληψη του 3ου λυκείου Παγκρατίου;
Πού βρήκε τόσο χρόνο στα χέρια του για να μην δουλέψει ούτε μια μέρα στην ζωή του και να ασχοληθεί μόνο με τα κομματικά επί 30 συναπτά χρόνια?
Πως γνωρίζονταν με τον Αλέκο Αλαβάνο;
Μερικές απαντήσεις έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια μέσα από την μπλογκόσφαιρα, καθώς κανένα μέσο δεν υπεισέρχεται σε τέτοιες πληροφορίες ταμπού αναφορικά με τους πολιτικούς μας.
Καθώς κανείς ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνει να διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες, ( ενώ τις τελευταίες μέρες έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις), μάλλον θα πρέπει να τις θεωρήσουμε ακριβείς...
Ακόμα χειρότερα τα βιογραφικά στοιχεία έχουν στο παρελθόν υποστηριχθεί και από τον κ. Βασίλη Λεβέντη, που εκτός από γραφικός έλεγε και αλήθειες.
http://www.youtube.com/watch?v=TdRZ9IPhkC4&feature=player_embedded

Η ΚΗΔΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ

Μόνος του πήρε την πρωτοβουλία να χοροστατήσει στην κηδεία του πάμπλουτου μπαμπά του Αλέξη Τσίπρα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Λιάπης. Ο 78χρονος Παύλος Τσίπρας πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας 29 Οκτωβρίου και κηδεύτηκε στις 4 το απόγευμα της Τρίτης από τον Άγιο Γεώργιο του Διονύσου.
Στους δημοσιογράφους απαγορεύτηκε να καλύψουν την κηδεία, για να μη μάθουν οι χαχόλοι οι Έλληνες από πόσο χριστιανική οικογένεια προέρχεται ο άθεος Αρχηγός του Σύριζα.

Κάνω επιγραμματικά τις αποκαλύψεις, γιατί δεν με παίρνει ο χώρος:

1) Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός (γίνεται 100 ετών την προσεχή Πέμπτη 8 Νοεμβρίου!) είχε ενώ είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του (σύζυγο της κόρης του) να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας, στον Παύλο Τσίπρα το επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.

2) Η οικονομική άνεση του καλού χριστιανού Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, του επέτρεπε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νύν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»! Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι' αυτό και σκίστηκε να πάει στην προχθεσινή κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα!

3) Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την χριστιανικώτατη οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι' αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.

Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή: Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η θεωρία της Στήλης ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη.
--
http://www.stoxos.gr/2012/11/blog-post_6948.html


3 comments:

  1. νομίζω ότι είναι κατάντια να αναδημοσιεύεις από τον στόχο.

    ReplyDelete
  2. Δεν ξέρω τι εννοείς. Θα υποθέσω ότι αυτό το λες γιατί ο στόχος είναι ακροδεξιός?
    Αν είναι έτσι, αυτό δεν με αφορά αυτό καθόλου. (για την ακρίβεια δεν το ήξερα κιόλας και μόνο τώρα που το είπες το 'στόχος" χτύπησε καμπανάκι).
    Όλα τα παραπάνω τα έλεγξα (στο μέτρο του εφικτού) από φίλο του πατέρα μου που ήταν στέλεχος στην ΕΔΟΚ ΕΤΕΡ την ίδια εποχή, και αληθεύουν.
    Αντιθέτως άλλα δημοσιεύματα που φέρουν τον Παύλο Τσίπρα να έκανε εμπόριο μεταναστών δεν μπόρεσα να τα επαληθεύσω και για αυτό δεν τα αναμετάδωσα.
    Εν ολίγοις, το εάν η πηγή είναι δυσάρεστη δεν κάνει λιγότερο αληθή τα γεγονότα.
    Για αυτό το mein Kampf του Α. Χίτλερ είναι ακόμα ένα πολύ σημαντικό έργο, γιατί μέσα στους τόνους ρατσιστικής αηδίας που κουβαλάει, έχει και τόνους αλήθειας την οποία τα σοβαρά δημοκρατικά καθεστώτα χρησιμοποίησαν για να θωρακιστούν απέναντι στον ολοκληρωτισμό.
    Άρα εν ολίγοις: η κακή ποιότητα της πηγής δεν καθιστά αυτομάτως ψευδείς της πληροφορίες.(ούτε όμως δίνει και αυτόματα κύρος σε άλλες πληροφορίες που μπορεί να μεταδίδονται από στην πηγή )
    Κρατώ όμως το σχόλιο σου και στο μέλλον ότι διαβάζω στον "στόχο" θα το τριπλοτσεκάρω.

    ReplyDelete
  3. Τέλος εβδομάδες μετά ακόμα δεν έχουν διαψευστεί οι πληροφορίες αυτές από το ΣΥΡΙΖΑ. Τονίζω ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ πληροφορίες είναι απαραίτητο να είναι γνωστές στους πολίτες για κάθε πολιτικό. Ο πολιτικός κατεβαίνοντας στην πολιτική χάνει το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα και εκθέτει εαυτόν στην κοινωνία εξ ολοκλήρου.

    ReplyDelete