Monday, July 30, 2012

Το Μυστικό σενάριο για τελετή έναρξης σε περίπτωση που η Αθήνα κέρδιζε το Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς του 2012


Άτυχος ο Παπαϊωάννου!
Οι Ολυμπιακοί της Αθήνας έγιναν πολύ νωρίς, και χάσαμε την ευκαιρία να προβάλλουμε το Νέο Ελληνικό Κράτος με τον τρόπο που θα του άξιζε.
Η παρέλαση θα άνοιγε με το ΕΣΥ, όπου τυφλοί θα κένταγαν και παρκινσονικοί θα οδηγούσαν ταξί, ενώ ανάπηροι θα πετάγονταν από τις αναπηρικές καρέκλες και θα σπρίνταραν τα 100μ σε κάτω από 10"!
Αμέσως μετά υπάλληλοι ΔΕΚΟ θα κατάφερναν να χτυπήσουν κάρτα παρουσίας στην μια άκρη του σταδίου ενώ θα ήταν ξαπλωμένοι στον καναπέ τους, κρατώντας τηλεκοντρόλ και μπύρα και βλέποντας TV τον πρωινό καφέ στo αντιδιαμετρικό πέταλο! 
Αντί για τον Mr. Bean θα έβγαινε ο ΓΑΠ πετώντας 500ευρα από αφρό τα οποία θα διαλύονταν στην επαφή με τον αέρα πολύ πριν φθάσουν στα χέρια των θεατών.
Καθ' όλη την διάρκεια της τελετής ο Φωτάκης της ΔΕΗ θα ανεβοκατεβάζε τους διακόπτες φωτισμού του ΟΑΚΑ σε τυχαία χρονικά διαστήματα ενώ το ΠΑΜΕ θα έκλεινε την καντίνα του σταδίου στα διαλείμματα!
Η παρέλαση θα συνέχισε με μαγαζάτορες που θα έτρεχαν να κατεβάσουν ρολά καθώς σμήνος κουκουλοφόρων θα επιτίθονταν στους εκτεθειμένους υαλοπίνακες πετώντας κομμάτια πεζοδρόμιο. 
Μετά τα πυροτεχνήματα το μεγάλο φινάλε: εφοριακοί θα μοίραζαν χαρτάκια με έκτακτες εισφορές στους θεατές και επιχειρηματίες θα πηδάγανε χωρίς αλεξίπτωτο από την κορυφή του στεγάστρου Καλατράβα πάνω σε έναν κουβά βρεμένα εικοσάευρα.

No comments:

Post a Comment