Friday, May 4, 2012

Το αβγό δεν ήταν της κότας....

Τα φασιστικά κόμματα (τύπου ΧΑ) πάντα έχουν ένα τρόπο ανάπτυξης ίδιο ασχέτως χώρας και χρονολογίας.
Πάντα όταν ξεκινάνε φοράνε κουστούμι και μιλάνε ευγενικά και κόσμια στα μέσα.....
Στην αρχή προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι όταν συγκεντρώσουν την δύναμη θα την χρησιμοποιήσουν για να τιμωρήσουν τους προδότες πολιτικούς και δεν θα προσπαθήσουν να εγκαθιδρύσουν ολοκληρωτικό καθεστώς.
Ήδη από την αρχή έχουν διαφοροποιήσει τους εαυτούς τους από τους πολιτικούς.
Αυτοί είναι ¨πατριώτες". Όχι Πολιτικοί....
Μασκαρεμένος ο λύκος πρόβατο σιγά σιγά μπαίνει στο μαντρί....
Ο ψηφοφόρος βρίσκει καταφύγιο στην Εθνική του ταυτότητα, και διοχετεύει την οργή του συλλήβδην εναντίον του πολιτικού συστήματος (και όχι εναντίον των πολιτικών).
Καθώς αποκτά την κρίσιμη μάζα (5-10%) ο φασισμός χρησιμοποιεί με μαεστρία τα πιο δυνατά αρχέγονα ένστικτα των ανθρώπων και βαπτίζοντας τους στο μίσος (που ως γνωστόν είναι το ισχυρότερο των συναισθημάτων) τους μετατρέπει σε γρανάζια ενός ανελέητου συνόλου που δεν ανέχεται ΤΙΠΟΤΑ το διαφορετικό, και ΤΙΠΟΤΑ το πολιτικό.
Τώρα πια τα κουστούμια γίνονται μόνιμα στολές, και ο αρχηγός σταματά να είναι πάντα τόσο κόσμιος.
Σας διαβεβαιώ ότι φθάνουν 20 λεπτά σε μια πορεία με στολή, σύμβολα, σημαίες, φωτιές, συνθήματα και σχηματισμό για να κάνουν τον μεγαλύτερο δημοκράτη να μην μπορεί να κρατήσει τα χέρια του να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Χίτλερ....
Μην ξεχνάτε ότι ο Χίτλερ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ..... αντιθέτως ψηφίστηκε από τον Γερμανικό λαό με εκλογές! Το αβγουλάκι τελικά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΤΑΣ....

No comments:

Post a Comment